Lerend netwerk digitale clientcommunicatie

Diverse organisaties zijn op dit moment bezig met het vraagstuk ‘hoe bereiken wij onze cliënten, hoe kunnen we hen online voorzien van informatie (in begrijpelijke taal) en hoe kunnen we online met elkaar communiceren?’ In een lerend netwerk gaan we met deze thema’s aan de slag.

Wat is het?

Een lerend netwerk bestaat uit een groep mensen uit verschillende organisaties die allemaal met hetzelfde onderwerp bezig zijn. Zij komen enige tijd samen om te leren van elkaar volgens het principe geven en ontvangen. De focus ligt op ervaringsuitwisseling en onderling advies geven.

Hoe doen we dat?

Dat betekent dat er 6 bijeenkomsten zijn. In de eerste bijeenkomst bepalen we gezamenlijk de agenda’s van de bijeenkomsten die volgen. We geven het podium aan de experts onder ons of zoeken die erbij. Sanne van der Hagen (trekker van dit netwerk) faciliteert en zorgt voor werkvormen waardoor het samen leren gemakkelijk en leuk is.

Bij het thema digitale clientcommunicatie zullen waarschijnlijk de volgende thema’s aan bod komen: Hoe bepalen we een visie? Hoe overtuig ik mijn manager? Hoe financieren we? Hoe kiezen we een platform? Hoe werken we samen met ervaringsdeskundigen? Wat zijn goede mislukkingen waar we van kunnen leren? Hoe implementeren we? Hoe zorgen we dat mensen het platform gaan (en blijven) gebruiken?

Wat betekent dat?

  • Er zijn 6 sessies verspreid over een half jaar, start nov. ‘23
    9 november ’23, 11 januari, 8 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei
  • Voor de start is er een intake met elke deelnemer
  • De sessies zijn online via zoom en altijd interactief
  • De kosten zijn €350,- per persoon (incl. btw)
  • Het gaat door bij 15 deelnemers
  • Je aanmelden kan door een kennismaking te plannen met Sanne van der Hagen

Kennismaking inplannen? Klik op deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *